Utebelysning

Utebelysning fra Elektrotema i Sørlandsparken

Elektrotema i Kristiansand monterer utebelysning til de fleste utemiljøer, om det er på private eiendommer, rundt næringsbygg eller på offentlige steder.

Med utebelysning har du mulighet til å skape en unik atmosfære rundt huset ditt. Gjennom oss kan du få tak i vegglamper, taklamper, frittstående utebelysning og en rekke andre typer lys. Med de kan du lyse opp uteplass og hage for en unik stemning året rundt. Vi monterer og skaper uteplassen din til noe helst spesielt. Vi har en mengde produkter og løsninger slik at du kan skreddersy din belysning til ditt behov og dine ønsker. Det anbefales å bruke Led lys ute, da disse er svært robuste og tåler mye, blant annet lave temperaturer.

Sikkerhet
Utebelysning handler også om sikkerhet. Det er mulig å få tak i utelys med bevegelsesfølere. Det er ikke bare praktisk da den viser vei når det er mørkt og glatt ute, men det kan også skremme bort uvedkommende som nærmer seg huset.

Om du har mye utebelysning er det mulig å slå de av ved et knappetrykk om du ønsker det. Det går også an å stille inn hvor mørkt det skal være før lysene automatisk slår seg på.

Om du ønsker muligheten til å sitte ute på terrassen på kjølige kvelder har vi også et stort utvalgt av varmelamper du kan ha utendørs.

Les mer om Led lys

Les mer om Ledbelysning

Kontakt oss i Elektrotema så gir vi deg en gratis vurdering av jobben du vil ha gjort. Du er også velkommen til vår butikk i Sørlandsparken for å se noe av den utebelysningen vi har å tilby.