Økt sikkerhet med oppdatert sikringsskap 2018-06-16T10:33:56+01:00

Sikringsskap

Sikringsskap

Elektrotema har lang erfaring med montering av sikringsskap. Vi både setter inn nye sikringsskap og bytter ut innholdet med nye komponenter i sikringsskap i både næringsbygg og private boliger. Det finnes krav til å vedlikeholde sikringsskapet slik at det ikke fare for mennesker, dyr og bygninger.

Å ha et oppdatert sikringsskap er viktig for å sikre huset ditt mot brann. Gamle sikringsskap er ikke bygget for dagens behov av elektrisk bruk og du bør vurdere å øke kapasiteten på hovedsikringen og kapasiteten på anlegget.

Om du har et gammelt hus der det er skrusikringer i sikringsskapet er det på høy tid å bytte om til automatsikringer. Automatsikringene er mye mindre brannfarlige. Da setter vi samtidig inn jordfeilbrytere som skrur av strømmen automatisk dersom det skulle oppstå en jordfeil. Vi anbefaler også å få satt inn et forankoblet overspenningsvern som grovsikrer huset for lynnedslag. Dette er et krav i nye hus, men det anbefales å få i eldre hus om du ikke har det.

Hos Elektrotema Kristiansand setter vi service og kvalitet først og vi ønsker å gi det til gode priser. Vi tar både små og store oppdrag innenfor elektroinstallasjon for private, bedrifter og det offentlige.

Kontakt oss om du skulle lure på noe. Vi gir deg en gratis vurdering av jobben og et uforpliktende tilbud. I vår butikk i Barstølveien 36 i Sørlandsparken kan du treffe oss og komme med spørsmål om du skulle ha det. Velkommen!