Led lys

LED lys og annen LED belysning

LED står for ”Light Emitting Diodes” og er det som skal fases inn i våre hjem nå som vanlige glødepærer er blitt forbudt.

Det er mange fordeler med å erstatte glødepærene med LED lys. Hos Elektrotema har vi et stort utvalg av denne LED belysning og vi monterer de gjerne for deg!

LED lys avgir et behagelig lys og er svært energieffektive. De gir like mye lys, men bruker bare en liten del av strømforbruket. I tillegg avgis det ikke UV og IR lys. Det gjør at bilder, maling og andre materialer ikke vil falme av lyset. Led lys er svært robuste og tåler mye, også kald temperatur. Det gjør at de egner seg svært godt til utebelysning. Led er også et miljøvennlig alternativ.

Dekorer med LED lys

Nå er det også mulig å lyssette steder som var vanskelig å lyssette før. Med hjelp av Led-strips og Led moduler blir belysning en lek! I tillegg kan du få mange forskjellige farger og effekter for ulike stemninger rommene dine

LED belysning med LED strips

Led strips er remser med mange led etter hverandre. De leveres med tape på baksiden og du kan enkelt plassere de ulike steder for å belyse, for eksempel, trappen og under kjøkkenskapene. LED moduler fungerer på mange måter som led strips men brukes som ofte til å belyse skilt. Selve stripsene og modulene bør skjules slik at det bare er lyseffekten som er synlig.

LED lys kan du bruke overalt

LED tar over alle de kjente lyskildene du kan bruke LED belysning overalt, tilpass lysstyrker og farger etter bruksområde. Skap farger som gjenspeiler et fargespekter fra dagslys til varme farger. Det som er spesielt med LED pærer er at de gjengir alle farger veldig rene. LED belysning gir heller ikke UV-stråling eller lager skader på ting som er UV følsomme.

LED belysning sparer miljøet

På grunn av det lave energiforbruket som LED lys har så betyr det en betydelig reduksjon av CO2- utslipp fra husholdningene fremover.

LED er ikke bare lyspærer

LED kan erstatte all eksisterende belysning og gir deg muligheten til å lyssette rommet på en helt annen måte. Vi har et stort utvalg av LED transformatorer og LED drivere i vår butikk.

Har du spørsmål om led eller prosjekter der du trenger en elektriker er det bare å spørre oss i Elektrotema. Vi er her for deg. Du er hjertelig velkommen innom vår butikk og se vårt utvalg av Led belysning.

Les mer om LED lys og Downlights