Ledbelysning er strømsparende

Ledbelysning fra Elektrotema

Ledbelysning fra Elektrotema sparer deg for strøm

Vi i Elektrotema har et stort utvalg av ledbelysning. Med ledbelysning kan du skape et fargespekter med lys. Du kan dekorere, markere og skape spennende effekter både ute og inne.

Denne type belysning er i stadig utvikling, men har i dag kommet langt og er et godt alternativ til tradisjonell lyssetting. Teknikken baserer seg på dioder som avgir lys i kontakt med strøm. Den svært robuste materialet, særlige i kalde omgivelser gjør dette lyset til en favoritt å bruke utendørs.

I tillegg er lyset strømbesparende, miljøvennlig og varer lenge. Ledbelysning avgir ikke UV og IR stråling. Det gjør at maling, bilder og andre sensitive materialer for denne strålingen ikke falmer.

Du kan få slikt lys i mange forskjellige farger for ulike stemninger i eller utenfor hjemmet. Led passer utmerket som dekor, markering og effektbelysning. Med strips og moduler kan du enkelt lyse opp steder som var vanskelig og dyrt å belyse før. Under kjøkkenskapene, i trappetrinnene og bak skilt kan du fint henge opp disse. De bør derimot plasseres skjult så bare effekten er synlig.

Du er velkommen til å bruke Elektrotema når du ønsker Led belysning. Vi monterer det du ønsker! Når du bruker oss som elektriker til dine prosjekter får du i tillegg 20% på varer i nettbutikk og butikk. Du finner oss i Sørlandsparken i Kristiansand. Vi har et stort utvalg med forskjellig ledbelysning og sender varer over hele landet om du finner varer du ønsker, men ikke bor i nærheten.