Utelys

Elektrotema monterer utelys til de fleste utemiljøer. Om det er på offentlige steder, rundt næringsbygg eller utenfor huset ditt.

Å ha en flott uteplass handler ikke bare om en fin hage og et ryddig inngangsparti. Med lys utenfor huset kan du skape en helt unik stemning rundt hjemmet ditt som er der hele året. Du kan fremheve fine trær og busker, eller ønske gjester velkommen ved å vise vei med en allé av utelys.

Vi har et stort utvalg av utebelysning og monterer det for deg. Når det drar seg mot mørke dager, og isete veier er viktig med en utebelysning som fungerer.

Når du skaffer deg utelys kan du få med bevegelsessensorer som slår på alle utelys når noen nærmer seg huset ditt. I tillegg til at det er svært praktisk, øker det sikkerheten rundt hjemmet ditt da det kan skremme uvedkommende bort. Samtidig er det strømbesparende fordi det lyser kun når det er behov for det.

Om du har mye utebelysning kan du sammenkoble de slik at du lett kan slå de av og på med kun en bryter. I tillegg er det mulig å ha utelys med fotoceller. Da kan du stille inn hvor mørkt du vil det skal være før lysene slå seg på. Det er praktisk og strømbesparende.

Vi har også et stort utvalg av varmelamper til terrassen din!

Kontakt Elektrotema for priser og spørsmål. Du er også hjertelig velkommen inn til vår butikk i Barstølveien 36 som ligger i Sørlandsparken i Kristiansand. Men vi sender også varer over hele landet.