Trenger du en elektriker i Kristiansand?

Er du på utkikk etter en elektriker i Kristiansand? Vi fikser alt innenfor det elektriske for deg, og vi tar på oss små og store prosjekter og oppdrag fra private, fra bedrifter og det offentlige. Elektrotema er en autorisert elektro- og teleinstallatør som også er godkjent for ansvarsrett. Vi er totalleverandør av elektrisk installasjon, elektrisk installasjonsmateriell, lys og varme.

Våre elektrikere gjør alt fra å montere en stikkontakt til å legge varmekabler og montere sikringsskap. Vi gjøre det elektriske for deg ved oppussing av bad og kjøkken, og monterer belysning, ute og inne. Våre kunder er viktige for oss og vi gjør det vi kan for at du skal bli fornøyd med din elektriker!

Elektrotema har fokus på kvalitet og service og vi ønsker at du skal få det til en god pris. Når du bruker Elektrotema som din elektriker i Kristiansand får du en gratis og uforpliktende vurdering av jobben på forhånd. I tillegg får du 20 % rabatt på innkjøp av materiell i butikk og nettbutikk (gjelder ikke kampanjeprodukter).

Vi bruker merker som ELKO og SG i vårt arbeid. Dette er anerkjente merkevarer som har høy standard innenfor elektromateriell og belysning. Begge merker er høyt ansett av fagfolk.

Du finner oss i vår butikk i Barstølveien 36 i Sørlandsparken. Der finner du et bredt utvalg av de produktene vi har å tilby. Kom innom så vil vi hjelpe deg med faglige råd og vi svarer gjerne på spørsmål om dine prosjekter.